Derrota de l'Dénia Futsal-Mena en un mal partit davant el Alfàs (0-3)

15 de novembre de 2012 - 00: 01

Els deniers van començar el partit dominant i tenint ocasions. Van ser 10 minuts de bon joc dels locals però a poc a poc el conjunt visitant va anar equilibrant la balança.

A falta de dotze minuts per arribar al descans, l'equip de la Marina Baixa es va avançar al marcador. Un gol en contra que va posar molt nerviosos els deniers. Es van cometre errors defensius que el Alfàs aprofito, per marcar el segon gol, a quatre minuts del descans. Els equips es retiraton als vestidors amb el marcador de 0 a 2.

L'equip dianense no va eixir bé a la pista en la represa mentre els visitants es van centrar en tancar-se enrere i mantindre l'avantatge en el marcador. A falta d'un poc més de cinc minuts per al final, el conjunt d'Alfàs va aconseguir el seu tercer gol.

Els de Nata van decidir eixir de cinc per intentar retallar distàncies però no van poder aprofitar la superioritat per perforar portal rival. A falta de dos minuts, el Dénia va jugar amb un jugador menys per l'expulsió d'Edu, però el marcador ja no es va moure i es va arribar al final amb 0-3 per als visitants.
Aquest cap de setmana els deniers viatjaran a Alcoi per disputar la setena jornada de lliga del grup 15 de Tercera Divisió.

Pel CDDénia FS Rte Mena van jugar: Rainer, David, Dario, Edu, Rober, Juanjo, Jaén, Blai, Rubén, Pablo i Dani.