Derrota de l'Dénia Bàsquet femení davant el CB. Archena (59-68)

14 de maig de 2014 - 14: 20

Les noies sèniors del Dénia Bàsquet van caure davant el CB. Archena per 59 a 68 en el partit d'anada de les semifinals pel Campionat Autonòmic. El xoc que es va disputar a pavelló Joan Fuster va estar dominat per les locals, però la qualitat de les murcianes acabo imposant-se amb el pas dels minuts.

Pati Suñer durant un temps mort

El partit va començar molt bé per a les noies que dirigeix Pati Suñer que van eixir a la pista molt endollades. Amb una gran actitud defensiva van aturar el joc d'atac dels seus rivals. A més van saber controlar els rebots i també van aprofitar amb encert les accions d'un més un. Això els va fer acabar el primer quart amb avantatge al marcador, 24 a 10.

En el segon quart, va arribar la reacció de les visitants, gràcies a la pressió que van exercir, van aconseguir molts robatoris de pilota i això els va permetre anotar amb molta més fluïdesa. En atac va aparèixer Regi Kholod que va començar a dominar sota els taulers. Tres triples consecutius d'Ángela García van aconseguir obrir la defensa deniera. El parcial del quart va ser de 11 a 25, amb el que es va arribar al descans amb empat a 35 al marcador.

Després del pas pels vestidors, les murcianes van estrènyer molt més la seua defensa el que va provocar molts problemes en l'atac posicional de les locals. La defensa deniera, no va poder frenar l'atac de les noies del CB. Archena que van aconseguir guanyar el parcial amb un 11 a 18.

En els últims deu minuts del partit, les visitant van aconseguir una màxima renda de 14 punts (49-63). La intensitat defensiva murciana va baixar molts sencers a causa de les falta personals. Amb l'eliminació per aquest motiu de Regi Kholod i de Pili Aguirre va provocar que el Dénia Bàsquet retallés les diferències. Malgrat la seua gran esforç no van poder consumar la remuntada i van acabar caient per 59 a 68.

El partit de tornada es disputarà aquest diumenge a les 12 al pavelló municipal d'Archena on les denieres tractaran de remuntar els nou punts de desavantatge per aconseguir la classificació per ser a la final.

En aquest partit pel Dénia Bàsquet van jugar i van anotar: Yolanda Soria, Rebeca March (14), Paula Ibáñez (20), Andrea Catalá (4), Tote Sapena (16), Lidu Escudero, Carla Vaquer (2), Julia González i Elena Pérez (3).