Derrota de l'Dénia Bàsquet en la seua visita a Santa Pola (68-57)

26 de febrer de 2013 - 00: 01

El mal arrencada del Dénia Basquet va condicionar completament el desenvolupament del partit. Al poc encert ofensiu es va unir una defensa permissiva que va ser aprofitada per un dels equips més veterans de la Lliga com és Santa Pola per a distanciar-se ràpidament en el marcador (27-10).

La reacció va arribar en el segon quart on només es va permetre anotar 9 punts als locals, però els percentatges de tir van seguir sense acompanyar aquest esforç defensiu invertit. Al descans es va arribar amb desavantatge de deu punts, (36-26).

La remuntada semblava possible, però el Dénia va aconseguir el més complicat acostar-se a quatre punts a mitjans del tercer quart (38-34) en els millors minuts de l'equip en el partit. Va ser llavors quan el Santa Pola va tirar d'experiència per aguantar l'envestida i així va aconseguir acabar el quart com havia començat (48-38).

Amb les forces justes i de nou sense l'encert necessari de cara al cèrcol dels deniers encara que ho van intentar fins al final, no van poder i van acabar claudicant davant un equip local que va ser sens dubte millor en la trobada, (68-57).

La classificació torna a comprimir. Novament vuit equips estan en un marge d'una derrota entre ells per evitar la tercera de les places de descens.

La jornada ha deixat triomfs inesperats del Campello i Gandia que demostren que les vuit jornades que resten seran tremendament competides.