Derrota del CFS Mar Dénia en el seu desplaçament a Elda

15 de març de 2022 - 10: 28

La manca d'encert i la poca continuïtat en el joc llasten el conjunt denier. Esperançats per aconseguir alguna cosa positiva, viatjava el CFS Mar Dénia a Elda per enfrontar-se al CD Nova Elda B, però la realitat va ser molt diferent. Només treure d'inici el conjunt local sorprenia els deniers i en una pilota llarga arribava l'1-0.

Després del cop inicial, els jugadors de Jaén van anar assentant-se al camp i van començar a arribar les primeres ocasions, però unes vegades per la falta d'encert i altres per la gran actuació del meta local, passaven els minuts i s'arribava al descans amb el resultat de 1-0.

La sensació era d'impotència, però pel curt del resultat quedaven esperances per a la segona part. Només començar el Mar Dénia va eixir bolcat a la recerca de l'empat i obligava el conjunt local a un fort desgast físic ia emprar-se amb força, cosa que els costava que al minut 27 veien com els assenyalaven la cinquena falta, encara que una vegada més no va ser determinant, atès que la parella arbitral no va tornar a assenyalar-ne cap més i no perquè no hi haguessin situacions per fer-ho. Bolcats a la porteria local sense aconseguir anotar al minut 28 després d'una contra arribava el 2-0 per als locals.

El partit es tornava en un monòleg i era el quadro denier qui disposava de les millors ocasions mentre el conjunt d'Elda amb una fèrria defensa basava el seu joc en ràpids contres davant la porteria defensada per Roque. A falta de 4 minuts el tècnic denier posava a pista porter jugador per intentar canviar la dinàmica, però semblava un poc tard ja, encara que al minut 39 Rober aconseguia anotar el 2-1 i en la següent jugada quan novament intentava atacar la porteria rival, era objecte d'una falta clara que hagués suposat el llançament d'un doble penal, però que la parella arbitral no va assenyalar i l'infractor es va quedar amb la pilota i només davant la porteria aconseguint el 3-1 definitiu amb què finalitzava el partit.

La setmana que ve el conjunt denier rebrà al Poliesporteu Municipal de Dénia el CFS Futsal IBI, segon classificat de la general en lluita pel liderat, partit corresponent a la 25a jornada, que de manera ocasional es jugarà diumenge a les 13:00 donat que dissabte amb la festivitat de les falles és impossible.