Derrota del CFS Mar Dénia davant el CFS Castalla

07 de març de 2022 - 12: 53

Ficats de ple a la temporada i arribant a la fase final de la competició, tots els equips comencen a fer els seus números de cara a complir objectius i aquest era un d'aquells partits on el conjunt denier esperava sumar tres punts, però no va ser així. El CFS Castalla, col·locat a la part mitjana/baixa de la taula es va presentar a Dénia abrigallat per gairebé un centenar d'aficionats, convençut de donar la sorpresa. El partit va començar amb molt de ritme i els atacs eren continus a les dues porteries.

Al minut 2, després d'un córner, una fallada de concentració i marcatge deixava sol un jugador visitant que només havia d'espentar la pilota al fons de la porteria posant el 0-1 al marcador. Un cop més es tornava a
arrancar amb desavantatge, encara que a poc a poc el conjunt denier s'assentava en el joc i començava a disposar de millors ocasions de gol, encara que en part per la gran actuació del meta rival i d'altres per falta d'encert no arribaven a materialitzar.

El partit amb una gran exigència física es convertia en un corre carrer, on la parella arbitral molt poc encertada ahir va sumar el seu granet de arena i al minut 8 ja havia castigat amb 5 faltes el Mar Dénia, de manera que això suposa. Davant la pressió del conjunt denier el quadre visitant acabava tancat al seu camp defensant la seua porteria i buscant ràpides contres en atac. Tàctica que els va funcionar de meravella, ja que a falta de deu segons per al descans i després de la falta d'encert de cara a gol del conjunt local, una pèrdua de pilota al mig camp, suposava el 0-2 amb què s'arribava al descans.

Bolcats sobre la porteria rival, va començar la segona part i el Mar Dénia seguia obligant el Castalla a endarrerir la seua defensa ia un gran desgast físic que provocava també que es carreguessin de faltes, però sense encert de cara a gol, una vegada més al minut 31 una pèrdua de pilota suposava el 0-3. El partit es posava cada cop més difícil i estava clar que no era el dia per al conjunt local.

Dos minuts després d'una clara falta a la vora de l'àrea, la parella arbitral mostrava targeta groga al mateix jugador que ja havia estat amonestat a la primera part amb el que això significa, però inconcebiblement i després de les protestes reconeixia l'acció però sentenciava que sí taula se li havia passat apuntar-la no podia fer res i el jugador continuava al camp. Entre la manca d'encert i les decisions arbitrals el partit es tornava boig i les protestes eren contínues.

Un minut després arribava una nova situació incomprensible, després d'un agafada al mig camp la parella arbitral donava la llei de l'avantatge per posteriorment acumular la falta, quan era la 6 i havia d'assenyalar doble penal, cosa que resolia dient que no s'havia donat compte sense rectificar en cap moment i expulsant el delegat Jose Mora per les protestes. D'aquí al final tot va ser un caos i més quan a la següent jugada arribava el 0-4.

El Mar Dénia posava a pista porter jugador per intentar canviar la dinàmica, però ja era tard, disposava d'un doble penal que tampoc va aconseguir anotar i no va ser fins a l'últim minut quan Rober anotava l'1-4 amb què s'arribava al final del partit.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat d´Elda on s´enfrontarà al conjunt filial del Nova Elda, en partit corresponent a la 24 Jornada.