El Dénia Futsal va brindar a la seua afició una gran victòria davant el Talavera FS (5-4)

09 2017 abril - 13: 21

El Dénia Futsal va anotar el gol de la victòria a falta de nou dècimes de segon per al final del xoc. Un gol que ha deixat als talaveranos fora de la lluita pel títol de campions i l'ascens. El Talavera FS, va arriscar en els dos últims minuts del partit, ja que l'empat no li servia i va acabar perdent per 5 a 4.

Vesprada gran de futbol sala la viscuda al pavelló municipal de Dénia, amb un equip local, molt motivat davant un dels grans del grup IV, de fet, van arribar a Dénia com a segons classificats.

Va sorprendre el tècnic dianense amb el seu quintet inicial, amb gent no habitual, el motiu va ser el de posar un ritme alt de joc per desgastar el rival. El control del joc va ser dels locals davant un Talavera dirigit dins de la pista amb Justo Cáceres, vaixell insígnia de l'equip toledà.

El primer gol de la vesprada va arribar als vuit minuts en una rematada de Toni Tent que estava sol al segon pal. Un minut més tard, va ser el visitant Chispi qui va sorprendre a César, anotant el gol de l'empat a un. El ritme del joc va ser frenètic 1 veritable estira i arronsa. Al minut 11, Juanjo d'un fort xut va anotar el 2 a 1. Poc va durar l'alegria local, ja que un minut més tard, Nacho Gil va batre per baix al porter local.

Els d'Arnau van reaccionar bé i un minut més tard, un tret d'Álex Pla va trobar al segon pal Mika que va anotar el tercer gol per a l'equip de la Marina Alta. A dos minuts per al final, Panucci va intentar sorprendre César però aquest va treure una mà prodigiosa realitzant la parada de la vesprada. La resposta local va arribar amb una rematada de Blai que es va estavellar al pal de la porteria toledada.

Control del joc del Dénia Futsal davant un ofensiu Talavera FS

Els visitants van ser conscients que es jugaven la lliga a Dénia i les coses no els estaven sortint com esperaven. És per això que en l'arrencada de la segona meitat, van pujar la seua línia de pressió, impedint que els locals juguessin còmodes.

Als dos minuts, Nacho Gil, va aprofitar un rebuig de César a tir de Justo Cáceres per tornar la igualtat al marcador. Un gol temprareno que va fer mal als locals, Blai va tornar a trobar-se amb la fusta en una gran rematada. Al minut 6, després d'un error defensiu, els talaveranos es van avançar al marcat amb el gol de Morales.

Després d'aquest gol, va reaccionar bé l'equip de Javi Arnau que va ordenar pujar línies i això li va permetre tornar a tindre el control de la pilota. A la mitja hora, Luis Llinares va marcar l'empat a quatre. Els visitants van pujar el ritme de joc, però es van topar amb un encertat, César. El porter del Dénia Futsal va ser peça clau en el triomf del seu equip.

A falta de dos minuts per al final, l'entrenador visitant, Raúl Aceña, va arriscar i va posar porter-jugador. L'equip local va saber defensar-se amb ordre i en l'última acció del xoc, Miki, va tallar una passada i va llançar un xut que es allotjo al fons de la xarxa de la porteria talaverana.

No hi va haver temps per a més i la victòria es va quedar a casa per 5 a 4, davant l'alegria de l'afició i tota la plantilla del Dénia Futsal. La decepció va ser total en l'expedició visitant que van veure no només com se'ls va escapar la victòria sinó l'opció de ser campió.