Dénia Corre competeix a Formentera i Roquetes i aconseguix diversos podis a la Volta a Peu de Pedreguer

17 de maig de 2022 - 14: 40

El dissabte 14 de maig es va celebrar la Volta a Peu de Pedreguer amb bons resultats per al grup d'atletes de Dénia Corre. Jordi Ripoll va ser el millor de la prova, mentre que Moha Rida Younes va quedar segon a Vetera A; Victor Manuel Fernández primer a Vetera D; Anna Berglind segona a veterana B; i Inma Gil tercera en veterana F.

A més, el mateix dia l'equip denier també es va desplaçar a Formentera per la mitja marató. 21 quilòmetres de cursa que van completar Martí Sifre (1:35:16), Ricardo Calatayud (1:35:57), José Llobell (1:42:46), José Francisco García (1:43:12), Mariona Valor ( 1:50:34) i Ana Sos (2:11:17). A la cursa de vuit quilòmetres van córrer Eduardo Morón (0:36:49) i Estefania Martí (0:46;03).

Per acabar, a la localitat catalana de Roquetes es va celebrar el campionat d'Espanya de quilòmetre vertical de la FEDME. Laurance Rastell va quedar com a primera classificada a la categoria Veterana B i la setena de la general. L'atleta va completar els 5,5 quilòmetres en 1 hores.