Debut amb derrota a la màxima categoria per als juniors del Dénia Bàsquet

05 d'octubre de 2016 - 00: 00

El conjunt júnior masculí del Dénia Bàsquet Club va debutar amb derrota a la màxima categoria del bàsquet autonòmic. Els deniers van caure a la pista del col·legi El Pilar València per 74 a 55.

Equip Dénia Bàsquet Júnior Masculí 99

Els xavals del conjunt groguet acusar els nervis del debut en una categoria tan exigent. Els va costar molt llegir la defensa del seu rival i l'equip li va faltar més continuïtat en el seu joc col·lectiu. En els dos primers parcials de la trobada van estar a mercè del conjunt valencià. Els deniers tot i jugar molt per sota del seu nivell van marxar al descans tan sols vuit punts a sota. Això els va fer concebre esperances de cara a la segona meitat del xoc.

A la represa l'equip de la Marina Alta li va costar molt anotar punts. Van estar durant molts minuts bloquejats sense tindre clara la manera d'atacar la defensa valenciana. Aquest sequera anotadora els va costar car ja que els col·legials van anar obrint bretxa al marcador. En els darrers deu minuts del xoc va ser un voler i no poder dels deniers que van acabar perdent per 19 punts, 74 a 55.

Els nois que dirigeix ​​Eduardo Clavero van tindre una estrena amarga en una categoria molt exigent on cal estar al cent per cent durant els 40 minuts per competir al màxim nivell. El millor per a ells és que tenen molt marge per seguir millorant, ja que talent tenen per aconseguir-ho.