DBC Suma Nacional ix derrotat del seu darrer partit disputat a Joan Fuster contra la Vila

03 de maig de 2023 - 13: 02

l'Equip Dénia Bàsquet SUMA Sènior Masculí Nacional no va aconseguir vèncer en el seu últim partit de lliga davant La Vila al pavelló Joan Fuster (60-74). Tot i haver estat sempre a prop del líder, La Vila es va prendre el matx molt seriosament i no va concedir cap avantatge als jugadors del Dénia Bàsquet.

La derrota els deixa en vuitena posició al seu grup i s'enfrontaran al Pilar de València a la primera ronda d'eliminatòries. Al partit, els nois van aconseguir mantindre l'empat al marcador fins a l'últim minut del primer quart, però l'efectivitat de La Vila en els moments clau els va permetre obrir un avantatge que pesaria molt a la resta del partit.

El segon període va ser igualat. Una diferència de sis punts per a La Vila al final de la segona part va fer que Dénia Básquet se n'anés al descans amb un desavantatge de quinze punts que semblava massa càstig per a la feina feta. Tot i els esforços de l'equip a la segona meitat i el suport constant de la grada, La Vila va aconseguir mantindre el seu avantatge i es va emportar la victòria. En el seu proper partit, DBC Suma rebrà El Pilar a casa i esperen comptar amb el suport de la seua afició per avançar a la competició.

Sènior Masculí Preferent

D'altra banda, l'equip Senior Masculí Preferent va tancar la seua participació a la competició regular d'aquesta temporada amb una derrota en la seua visita a Pilar de la Horadada (78-67), cosa que els deixa a la vuitena plaça de la classificació del Grup D .

Només comptant amb vuit jugadors a la pista, l'equip de Carlos Vila va disputar un partit seriós davant un rival que lluitava per les seues últimes opcions d'ascens a Autonòmica.

Tot i haver concedit nombroses segones oportunitats en el rebot a la primera part, el Dénia Bàsquet va poder contindre un fort parcial en contra i va aconseguir el descans a només cinc punts de distància. La segona part va ser molt semblant, amb moments en què semblava que el partit es decantaria a favor de l'equip local i d'altres en què l'alegria en el joc dels visitants els feia superar els seus rivals. Tot i que van millorar el resultat de la primera volta a casa contra el mateix rival, l'equip no va aconseguir evitar la derrota.