David Verdú va ser el botxí del Dénia a Alzira (2-0)

15 2013 abril - 08: 54

UD Alzira: Joan Castanyer, Óscar Prats, Mateos, Joan Onrubia, Ortega (William, 35 '), Coke, Lluís (Gisbert, 56'), Miquel Àngel, David Vedú, Micó (Jordi, '78) i Pierrick.

CD Dénia: Cels, Escobar, Garrido, Baixauli, Ribes, Víctor Banegas (Christian, 81 '), Gervasio, Mono, Ferran, Dani García (Michael, 66 ') i Roberto Civera (Joel, 91').

Gols: 1-0 David Verdú (74 '); 2-0 David Verdú (82 ').

Àrbitre: Felguera Montero, auxiliat a les bandes per Layunta Montero i Orts Martínez. Va mostrar grogues als locals Joan Onrubia, Miquel Àngel i Gisbert. I als visitants Garrido, Ribes i Gervasi. Va expulsar el visitant Baixauli en el '43.

L'exjugador denier, David Verdú va ser el botxí del Dénia en la seua visita a Alzira, on va caure per 2 a 0. Una derrota que unida a altres resultats de la jornada retornen al conjunt de la Marina a llocs de descens.

El primer enix va ser per a la meta local, quan Dani García va fer tremolar la porta defensada per Joan a l'estavellar una falta al pal. David Verdú va contestar cabotejant un centre de Prats, encara que sense la força necessària per ser gol.

El Dénia es mostrava descarat en atac i Mono va tornar a tindre-la per als deniers, obligant a Joan a treure els punys davant el seu xut. Una altra vegada Dani García va enviar una falta fregant el travesser. Ortega va haver de ser substituït en el minut 35 per William per lesió.

Al tall del descans el Dénia es va quedar amb deu per expulsió de la seua central Joan Baixauli, la qual cosa marcaria com afrontar el segon temps.

Després del descans, un Dénia amb deu jugadors, va optar per guardar el punt que fins al moment tenia en el seu haver, la qual cosa va complicar un poc més a l'Alzira en el seu afany per acostar-se a la meta de Celso.
William va tindre dues ocasions clares però no va aconseguir materialitzar-les. El brasiler no va marcar, però va donar l'assistència del primer gol perquè rematés de cap a la xarxa David Verdú al minut 70.

El gol va fer molt de mal als deniers, que van veure com en el minut 82 Verdú va driblar el meta denier per sentenciar el xoc i deixar els punts a casa. El Dénia, amb deu sobre el camp, no va poder reaccionar i no va inquietar la porteria de Joan.