Daniel Saez va ser el guanyador de la 'IV Sant Silvestre d'Ondara'

30 de desembre de 2015 - 01: 31

A "IV Sant Silvestre d'Ondara"Va reunir més de 450 atletes populars que van donar un gran ambient als carrers del municipi per on va transcórrer la cursa. Els grans triomfadors d'aquesta prova van ser en homes, Daniel Saez i en dones, Angela Moltó.

Els tres primers classificats en creuar la meta

Des del començament de la prova els atletes més joves es van posar a estirar el grup. Un trio format per Saez, Oller i Piera va anar prenent avantatge respecte a la resta de corredors. A pocs metres de la línia d'arribada Daniel Saez va canviar el ritme i no va tindre resposta per part dels seus companys. Va aconseguir arribar en solitari a la línia d'arribada. El seu temps després de recórrer els 4.000 metres del recorregut va ser de 13 minuts i 10 segons.

El segon en creuar la meta va ser Víctor Oller que va entrar a 3 segons del guanyador. La tercera plaça va ser per a l'atleta d'Orba Miquel Piera que va arribar 10 segons després del triomfador de la prova.

Angela Moltó va ser la millor en dones

En dones la primera en arribar a meta va ser la jove Angela Moltó que va saber aprofitar molt bé la feina del seu company de la carrera. La segona en meta va ser la veterana Encarna Cardona i la tercera classificada va ser Susi Ehle.

Angela Moltó, Encarna Cardona i Susi Ehle

El mateix alcalde d'Ondara Zeus Serrano va ser un dels participants en aquest esdeveniment esporteu i ho va fer vestit de Pare Noel.
Tots els participants van ser complimentats amb una bona xocolata i "coca Maria"Que els va servir per recuperar les forces gastades durant la carrera.

Grup de Sant Fermí

Hi va haver premis per a les disfresses més originals sent les primeres classificades una "parella d'ancianes". Els"sanfermines"Van recollir el segon premi i els"guerrers Star Wars"Van ser els tercers. També hi va haver altres premis per als disfressats com "minions", Les"bruixes"I el"home de llums".