Daniel Barrera i Roc Martí del CA Baleària Diànium al Top 20 del Campionat d'Espanya Sub16

27 de juliol de 2022 - 15: 09

El cap de setmana passat va tindre lloc a l'Estadi Municipal Yago Lamela d'Avilés, el Campionat d'Espanya Sub16 d'aire lliure. En aquesta prova nacional hi van ser presents dos atletes de l'EMA de Dénia-CA Baleària Diànium que s?havien classificat entre els millors atletes d?Espanya.

Daniel Barrera Sala es va classificar als 100 metres llisos i Roc Martí i Soldevila en 1500 metres obstacles gràcies a les marques aconseguides fa dues setmanes al Campionat Autonòmic celebrat a Dénia, on tots dos van aconseguir la victòria.

Aquest cop, tots dos atletes van viatjar fins a Avilés acompanyats dels seus entrenadors Aina Fornés i Miquel castell per participar al Campionat de major nivell de la categoria Sub16.

Daniel Barrera

Daniel va fer una molt bona carrera a les eliminatòries dels 100m llisos dissabte al matí, aconseguint la quarta posició de la seua sèrie, una marca d'11.73 i classificant-se per temps per participar a les semifinals que tindrien lloc a la vesprada. A les semifinals Daniel va realitzar un temps de 11.84 finalitzant en una molt bona 15a posició al campionat.

Roc Martí

Roc va participar a la final directa dels 1500m obstacles que va tindre lloc dissabte a la vesprada. Va ser una cursa molt ràpida des del primer moment, tant que el primer classificat va fer el rècord d?Espanya.

Roc era la primera vegada que anava a un Campionat d'Espanya i va gaudir molt de poder competir amb atletes de tant nivell. Va aconseguir un temps de 4:39.77 i una excel·lent 16a posició al campionat.