Curro va portar a l'Acte Dénia Motors al triomf davant el Ye Faky (6-2)

09 d'octubre de 2013 - 00: 00

La segona jornada a la lliga de Tercera Divisió de futbol sala, Ens va deixar un còmode triomf del Acte Dénia Motors, Si pavelló en derrotar al Ye Faky per 6 a 2.

el jugador Curro, Va ser una de les peces claus en la victòria deniera. Aquest jugador va donar tot un veritable recital de com es juga a aquest bell esport. Va tindre accions de veritable crack, sens dubte, és el "brasiler"En el conjunt que dirigeix nata Grimalt.

Acte Dénia Motors va sumar els seus primers tres punts en lliga

El xoc sempre va estar dominant pels deniers. Als tres minuts de joc ja es van avançar al marcador amb un gol de Robert. Un gol que va servir per donar tranquil·litat. El conjunt de Cocentaina pujar el seu ritme al veure per sota en el marcador. El porter deniera Bofi, Va tindre unes bones intervencions i va evitar l'empat. Al descans es va arribar amb 1 a 0.

La eixida a la segona meitat, l' Acte Dénia Motors, Va ser electritzant. En tot just tres minuts va anotar tres gols. Curro amb una gran jugada personal pusó el segon. Pocs segons després, el mateix Curro va rematar un bon servei de Jaén, Al fons de la xarxa. El quart gol, va arribar en plena eufòria local, en robar una pilota Josean al centre del camp i plantar-se sol davant el porter.

Amb tanta desavantatge al marcador, el Ye Faky va arriscar i va jugar amb porter jugador. Una tàctica que li va servir de poc ja que en la primera jugada, els deniers van tallar la pilota i Josean va posar el cinquè en el caseller de l'equip local.

A la recta final del partit, hi va haver una tímida reacció visitant amb dos gols en tot just un minut. Però en els segons finals del partit, Alex Pla va enganxar un fort xut que va significar el sisè gol per al seu equip.

Abans del xoc els actuals directius del club, amb el seu president Javier Ferreres al capdavant es van lliurar dues plaques. una per Diego Mena i una altra per Simón Llàcer, Com a agraïment a la tasca exercida amb aquest equip.