Còmoda victòria del Paidos davant el Mutxamel a la Copa Federació (0-6)

30 2013 abril - 14: 00

El Paidos tancar amb una còmoda victòria el seu primer compromís de la Copa Federació, en guanyar per 0 a 6 a Mutxmel, en partit jugat en aquesta localitat.

Un partit que a punt va estar de no disputar-se per una calamarsada una hora abans que deixo la pista en mal estat. El resultat reflex la diferència entre els dos equips. 0 - 6.

Els deniers van dominar de principi a fi el seu rvial, només la falta de punteria va fer que el resultat no fos més voluminós. Les ocasions no van trigar a arribar i Christian arribant al segon pal va fer el primer.
Alex pla en jugada individual va marcar el 0 a 2 i la tranquil·litat al marcador. Ximo a una bonica combinació amb Borja va fer el tercer. Amb el 0 a 3 es va arribar al descans.

Amb la mateixa dinàmica es va iniciar la segona part i Alex Lull de penal va anotar el quart. Després Christian en jugada individual i Javi Corts van acabar amb el 0 a 6.

El proper partit es juga demà, dimecres, a les 12.30 al poliesporteu municipal denier contra del Campello.
La tercera jornada es jugarà diumenge que ve a les 10.30 al pavelló Ifach de Calp contra Calp FS