El ciclista Pepe Domenech es va proclamar campió de l'Open d'Espanya BTT d'Enduro a M50

10 de juliol de 2017 - 12: 56

La localitat asturiana de Tuña, al municipi de Tineo va ser l'escenari de la quarta prova de l'Open d'Espanya BTT d'Enduro. la "Big Ride". El denier, Pepe Domenech, de l'equip ciclista UC Montgó-ULB, va acudir a aquesta cita amb la necessitat d'haver de guanyar per proclamar-se campió de l'Open d'Espanya BTT d'Enduro.

Pepe Domenech, va eixir molt concentrat a la prova i va aconseguir ser el millor de la seua categoria. Va sentir de prop els ànims de la seua gent que no van parar d'animar-durant tota la cursa.

Domenech va ser el primer classificat de la seua categoria Màster 50 per davant del madrileny, Jorge Sánchez. Després de les proves celebrades a Ojén, Castejón de Sos i Tuña, la classificació final de l'Open d'Espanya BTT d'Enduro en aquesta categoria queda de la manera següent.

1 º Pepe Domenech
2 º Jorge Sánchez
3 º Luis Bollain
4 º Fº Jesús Lara
5 º Francisco Nieto

El vencedor absolut de la cursa va ser el d'Osca, Javier San Román, mentre que en la categoria femenina la millor va ser, la malaguenya, Miriam Alcántara.

En aquesta mateixa prova el ciclista Robin Bramley-Moore, va acabar en la quarta plaça de la classificació Màster 30.

"XVII Trofeu Ciutat de Catarroja"

En la modalitat de ciclisme en carretera, Samuel Bustos, de l'equip UC Montgó-ULB, va participar en "XVII Trofeu Ciutat de Catarroja", Prova sobre un traçat de 61 quilòmetres en què hi va haver un centenar de participants. El vencedor del mateix va ser el ciclista, José Luis Ruiz, per davant d'Eric Valent i Jaime Esteban.

Els primers llocs van ser per a Rubén Conca, en Màster 40; Antonio Ruiz, en Màster 50; José Mesquita, en Màster 60, i Miquel López, en categoria Junior. Miguel Ángel Borja va ser el primer corredor local en creuar la meta. En la classificació per equips es va imposar Juan Giner-Engalba-Oftalvi per davant de Pool-Technology-Rodríguez i Granja Rinya-Flower, segon i tercer millor equip, respectivament.