CFS Mar Dénia lamenta una altra derrota davant el Torrevella

19 de gener de 2022 - 10: 51

El passat dissabte 15 de gener, el CFS Mar Dénia va disputar el seu partit contra el CFS UD Torrevieja al Pavelló Municipal Cecilio Gallego de Torrevieja. El desenllaç del matx va acabar amb la derrota dels deniers, que van tornar a casa amb un 6-4 i sense punts per anotar.

Al minut 5, després d'una fallada defensiva, el conjunt local s'avançava 1-0 al marcador. Un minut després, el Mar Dénia anotava l'1-1 tornant les taules al marcador. A poc a poc el conjunt denier aconseguia aconseguir el control de la pilota i gaudia de les millors ocasions. Al minut 12 els de Dénia van aconseguir un altre gol i els va permetre arribar al descans amb avantatge al marcador.

A la segona part, el conjunt local va avançar línies a la recerca de la remuntada, arribant a tancar els deniers a la seua àrea. Així es van sobrevenir els gols dels dos equips. Quan faltaven dos minuts per al final, el rival va anotar el 5-4 i moments després el 6-4, fins a donar per conclòs el partit.

La propera trobada serà al Poliesporteu Municipal de Dénia contra l'Sporteng San Vicente – Hercules FS el dissabte a les 18:00 h. Aquest proper partit pertany a la jornada 17 que dóna per finalitzada la primera volta de la competició.