Carles Ribes va salvar en l'últim minut al CD Dénia de la derrota davant el Canalense (1-1)

18 d'octubre de 2015 - 01: 57

Un gol d' Carlos Ribes en l'últim minut va servir perquè el CD Dénia es salvés de la derrota al camp del "Quatre Camins" de Canals.

Carlos Ribes capità del CD Dénia

El partit davant el FC Canalense va resultar molt igualat. Els dos equips van plantejar una batalla a la zona central que va fer que cap dels dos fos superior a l'altre. Amb molta força i poca profunditat les ocasions de gol van ser molt escasses.

Els dos tècnics van jugar una autèntica partida d'escacs intentant lligar de mans les accions del seu contrari més que jugar la pilota amb fluïdesa. Amb l'empat a zero es va arribar al descans.

A la segona part, els jugadors es van deixar anar més del rigor tàctic imposat pels seus entrenadors. Els locals van pujar el seu ritme de joc davant un CD Dénia que amb prou feines va patir tot i l'empenta del seu rival.

Al minut 79 va arribar el gol local marcat per Guille en resoldre un aldarull a l'àrea deniera. Malgrat que restaven deu minuts per al final, els homes que dirigeix Juan Carlos Signes van tornar a demostrar que tenen molta casta i es van bolcar sobre la porteria rival a la recerca de l'empat.

En l'últim minut del partit, el capità, Carles Ribes, va demostrar l'enorme qualitat que té en el seu va colpejar de pilota i va executar de manera magistral un cop franc que s'ha colat a la porteria local. Era l'empat a un i ja no hi va haver temps per a més. Un resultat just donada la igualtat que hi va haver sobre el rectangle de joc.

Significar que el CD Dénia malgrat les baixes va tornar a demostrar tindre una plantilla que està molt implicada i que sap sobreposar-se a les dificultats.

Fitxa Tècnica

FC Canalense: Luiso; Andreu, César, Adrián, Andreu, Lluch (Vicent, 71 '), Nadal, Richard (Ferran, 30'), Rafa Vila (Bonet, 82 '), Cebeta (Guille, 26') i Carles Climent.

CD Dénia: Maxi; Borja Martínez, Nico, Paco, Sito (Àlex Gayà, 46 '), Cardona (Borja Céspedes, 66'), Ferran, Renzo, Alberto (Elías, 81 '), Carlos Ribes i Panucci.

gols: 1-0 Guille (79 '); 1-1 Carlos Ribes (89 ').

àrbitre: Mínguez Cebrian. Va amonestar per part local a Lluch (41 '), Nadal (60'), Ferran (71 '), Vicent (87') i Andrés (88 '); i per part visitant a Ferran (28 ').