Carla Agostinelli i Ayda Parra van acabar entre les deu primeres a l'Open BTT de la Vila Joiosa

14 de febrer de 2017 - 00: 10

Les ciclistes, Ayda Parra i Carla Agostinelli, de l'equip Unió Ciclista Montgó van tindre un bon debut en la primera prova puntuable del Open BTT de la Comunitat Valenciana. Les representants del club denier van acabar en la sisena i setena posició de la categoria femenina. El seu company de club, Dani Cubero, va acabar en l'onzena posició de la categoria elit.

El Club Ciclista La Vila Joiosa, va dissenyar un traçat molt tècnic de 6 quilòmetres de longitud, amb baixades i pujades tècniques que va ser molt exigent per als 340 participants. Cal destacar la bona salut que gaudeix aquesta modalitat del ciclisme ja que en la categoria d'Escoles la participació molt elevada.

En categoria femenina, va resultar vencedora la ciclista local, Elena Lloret, actual campiona de l'Open BTT, que va dominar clarament la prova. La segona classificada va ser la xabiera, Alicia Margalejo, després de realitzar una gran carrera. Margalejo va entrar en meta a 5'54 "de la vencedora. La tercera plaça va ser per a Eva Valero, a la qual Margalejo li va treure gairebé dos minuts.

La propera cita d'aquest Open BTT-XCO serà aquest diumenge 19 de febrer a Fontilles, a la Vall de Laguar.