CFS Horadada guanya 1 a 7 a l'CFS Mar Dénia

04 d'octubre de 2021 - 11: 53

El CFS Horadada va guanyar 1 a 7 a l'CFS Mar Dénia en el partit de Tercera Divisió de dissabte passat 2 d'octubre. Després del descans, l'equip rival de Foradada va escombrar de la pista als de Dénia al pavelló municipal de la localitat.

En l'arrencada de la trobada dels locals van imprimir molt de ritme a el partit. Amb una pressió molt profunda van fer que els visitants amb prou feines pogueren eixir del seu camp. Van aconseguir robar pilotes a prop de la porteria de l'Horadada però a penes van disposar d'ocasions clares per marcar.

Al minut 12 va arribar en una bona acció de l'pivot visitant, Alberto Dorado, posant el 0 a 1 al marcador. Malgrat veure per darrere, els locals no van baixar el seu ritme i van seguir pressionant molt al seu oponent. Al minut 19, David García va empalmar un fort xut que va sorprendre el porter de l'Horadada. Amb l'empat a un es va arribar a la mitja part.

A la segona meitat, l'equip de la Mar Dénia es va enfonsar tant físicament com moralment. Encaixar el segon gol al primer minut va deixar seriosament tocat. De nou va ser Alberto Dorado qui de tir directe va sorprendre el porter local, Roc.

Al minut 27, va arribar una bona jugada a la contra visitant culminada per Alberto Dorado anotant l'1 a 3. Els nois, que dirigeix David Jaén, Volien imprimir més ritme però les cames no eren les mateixes davant un incòmode rival. Dos errors defensius consecutius locals van significar que el marcador s'anés a l'1 a 5 amb els gols de Pérez i Pablo.

Amb un marcador tan advers, l'entrenador local, David Jaén, va posar en pista el joc de cinc amb porter jugador però res va canviar. És més, la cosa va empitjorar ja que l'1 a 6 va arribar amb un gol de el porter visitant, Jesús, al minut 36. Un minut més tard, Ginéz va fer el definitiu, 1 a 7 davant la desolació de la banqueta i els seguidors deniers.

La propera setmana el conjunt de l'CFS Mar Dénia rendirà visita diumenge a la pista de l'Aspe, equip que en aquesta jornada ha guanyat a la pista de l'Racing Novelda per 3 a 4.