Bons resultats dels ciclistes del Multiesport-UCMontgó en les proves de ciclocròs

18 d'octubre de 2018 - 06: 58

Durant el passat cap de setmana els ciclistes del Multiesport-UCMontgó van estar participant en diverses proves.

Una de les cites va ser el "Trofeu Vila de Sant Joan" on l'organització va preparar una dura cursa, que va resultar molt ràpida. Els ciclistes van imprimir un ritme molt alt tot i tindre per davant un recorregut amb continus pujades, llargues rectes que van provocar que el pilot s'anés desgranant en cada pas i en cada volta. Els ciclistes van haver de suportar una incessant polseguera

La cursa, frenètica des de la eixida en cadascuna de les categories tenia com a principal obstacle l'elevada velocitat d'inici a fi que penalitzava el mínim error dels corredors fent impossible enllaçar de nou amb els rivals propers.

El millor del Multiesport-UCMontgó en aquesta cita va ser Alejandro Seguí que va ser sisè en M40, mentre que Javier Almela va ser novè en Elit i Jaume Canet el vintè primer a M40.

Allunyant Seguí va ser el millor en el 'IV Trofeu Ciclocròs Aiacor'

La localitat valenciana de Aiacor va acollir la tercera prova puntuable per a la Challenge de ciclocròs de la Comunitat Valenciana - Trofeu ULB. El "IV Trofeu Ciclocròs Aiacor", Organitzat per la Penya Ciclista La Forca, que va reunir 320 ciclistes de totes les edats.

Sobre un circuit amb variacions notables en la primera campa i una segona rampa parcialment endurida respecte a l'anterior edició.

La cursa de Màster 40 va transcórrer amb relativa normalitat en unes contínues variades posicions al cap de carrera amb gran grup desgranat en cada volta al seu pas per les zones més tècniques, aconseguint Alejandro Vaig seguir el millor resultat de l'equip Multiesport-UCMontgó amb la medalla de xocolata .

La sorpresa del matí la va donar la pluja amb la seua aparició al poc d'iniciar-se la prova de la categoria reina Elit / Sub23 convertint el circuit pràcticament al complet un autèntic fangar en què va distar molt la conducció les dues primeres voltes respecte a la resta de voltes que es van fer més tècniques a cada pas dels corredors.

Els resultats dels ciclistes de l'equip comarcal van ser, Alejandro Seguí va ser quart, a M40, Javier Almela, desè en Elit, Jaume Canet va ocupar el lloc 32 de M40.

La propera cita per als corredors del Multiesport-UCMontgó serà aquest diumenge al Circuit de Mislata, 4ª Prova Puntuable de la Challenge de ciclocros de la Comunitat Valenciana.