Bones actuacions per als ciclistes del Portal de la Marina- Xabia`s Bike

22 de maig de 2013 - 00: 00

El Portal de la Marina - Xabia 's Bike va participar en la XXIII Volta a la Safor, competició de Ruta i categoria Sènior / Màster que constava de dues etapes, amb eixida i arribada a les localitats valencianes de l'Alqueria de la Comtessa i Oliva. La primera etapa va tindre un recorregut de 85 quilòmetres i la segona va ser sens dubte l'etapa reina, amb un traçat molt més exigent de 103 quilòmetres i els ports de l'Alt de la Drova, Alt de Simat i Port de Benigànim.

Aquest equip va acudir a la comarca de la Safor amb sis ciclistes. Va destacar Moisès Espinós Mut amb una meritòria 14ª posició a la general individual i 9º Màster-30 en una Volta amb una gran nivell pel que fa a corredors. Vicent Rovira Soto i Ramon Mut Portolés, també van demostrar un gran estat de forma, sent 64 i 67 de la general, respectivament. I excel·lent paper i treball en equip de Daniel Cepa Picó, José Antonio García Afany i Jose Luís Álvarez Pic.

D'altra banda el ciclista cadet Tomás Miralles Sendra del Portal de la Marina-Xabia`s Bike va participar en el Campionat d'Espanya, representant a la Comunitat Valenciana, en una prova que es va celebrar a Lorca.

Tomas Miralles Sendra després de eixir bastant enrere i remuntar, va patir rampes a la part final de la cursa, finalitzant a una volta del vencedor. Gran temporada la de Tomàs, que en el seu primer any al BTT ha aconseguit formar part de la selecció Valenciana.

Tomàs Miralles amb el seu companys de la Selecció Valenciana.