Bona jornada la disputada pels equips pedrera del Dénia Bàsquet

27 d'octubre de 2017 - 06: 00

Onze equips de l'Escola de Bàsquet van disputar partits la passada jornada. En el Nivell 1 Autonòmic només les Infantils 2004 van aconseguir imposar-se en el seu compromís tot i que els Cadets 2002 van regalar als aficionats una gran trobada tot i no aconseguir la victòria. Tots els equips van demostrar el seu progrés i van presentar candidatura per competir en les seues respectives competicions per tot aquesta temporada.

Benjamí

Debut amb excel·lent rendiment de l'equip Benjamí 2008 en l'arrencada de la Lliga Comarcal en un partit en què no van donar cap opció al CB Pego per fer-se amb la primera victòria en la competició. Els deniers van guanyar per 0 a 40.

Aleví

Derrota ajustada per a les noies del 2007 davant el CB Teulada per 34 a 30, en un molt bon partit gràcies a l'excel·lent actitud en defensa de l'equip. Es va arribar amb totes les opcions a l'últim quart en què només va faltar un poc d'encert per endur-se la victòria.

Gran partit de nou de les noies de 2007 que aquesta vegada si van poder solucionar al seu favor un final de partit igualat. Això va ser possible gràcies a la intensitat i intel·ligència amb la qual havien jugat durant els quaranta minuts. Al final van vèncer al EE Ondara per 8a 36.

Còmoda victòria per als nois del Dénia davant el EE Benissa per 62 a 30. Els locals es van distanciar a partir del tercer període sent el més destacat que malgrat això van seguir van treballar dur fins al final del partit.

Els alevins que competeixen en Nivell 2 van aconseguir la victòria davant CB Joventut Xàbia per 51 a 47, en un bon i igualat partit. El triomf suposa un pas endavant per a l'equip en guanyar en confiança en si mateix i demostrar que amb treball l'any serà segur molt ben aprofitat.

Infantil

Les infantils deniers van aconseguir la seua segona victòria de la temporada al Nivell 1, en vèncer al CB Adesavi per 48 a 8. Un triomf que les situa a la zona còmoda de la classificació en la recerca d'aconseguir el seu passi per al campionat autonòmic en la segona fase de la competició.

Emocionant partit en què els nois 2005 van ser capaços de reposar-se en els mals moments i acabar emportant-se una victòria que sap a glòria i els fa fer un pas endavant en les seues aspiracions aquesta campanya dins del Nivell 3. El triomf va ser davant el CB Pego per 54 a 53.

Els infantils que juguen a la categoria Nivell 1 van caure davant el CB Lucentum per 4 a 44. Només els últims minuts de la trobada amb el resultat ja decidit van servir perquè els deniers es traguessin tota la pressió de sobre, demostrant-se a si mateixos que són capaços d'apropar-se més als seus rivals sobre la pista. Els tècnics confien que els nois vagin donant passos endavant de manera progressiva en el màxim nivell autonòmic.

cadet

Les cadets deniers que juguen en Nivell 1 van tindre un mal inici de partit, davant un rival com el CB Sant Blai que va castigar els errors locals per controlar molt bé el partit. Les alacantines van vèncer per 17 a 58, donant una lliçó a les locals, que hauran de seguir millorant molt més el seu joc.

Autèntic partit cinc estrelles el viscut al pavelló Joan Fuster dins de la tercera jornada del Nivell 1 Autonòmic cadet masculí. el Dénia Bàsquet es va mesurar davant d'un dels favorits de la categoria a què es va plantar cara a força de talent i caràcter anul·lant una i altra vegada els avantatges amb què el CB l'Horta Godella volia trencar el partit per arribar empatats a només tres minuts de la fi .

Els valencians van tindre més tremp en aquest final de trobada i es van endur la victòria deixant com a consol a Dénia la sensació que no estan tan lluny esportevament i que es pot seguir somiant amb arribar lluny aquest curs. El marcador final va ser de Dénia Bàsquet 82- CB l'Horta Godella 88.