Bona actuació de Jordi Seguí i Javier Almela en el ciclocròs de Picassent

23 de novembre de 2017 - 01: 00

La localitat valenciana de Picassent va acollir el "X Trofeu de Ciclocross Ajuntament de Picassent", Sisena prova de la Challenge de ciclocròs de la Comunitat Valenciana. La prova organitzada pel Bici Club Picassent va reunir més de 350 ciclistes de totes les edats, entre els que van estar dos de l'equip UC Montgó-ULB.

En la prova reina, el elit Álvaro García (Big Bikes Carlet) va aconseguir la victòria en solitari. Per darrere, a 42 segons va arribar a línia de meta dels també elits, Francisco Manuel Ramírez (Cicloclinic), segon, i Óscar Perales (Al Tran Tran CC), tercer. Miguel Lloret (Hyundai Koryo Car), cinquè, ha estat el millor sub23.

Els representants de l'equip UC Montgó-ULB, Jordi Seguí i Javier Almela van tindre una destacada actuació. Vaig seguir acabo la prova ocupant el quart lloc de Cadet de primer any. Mentre que Javier Almela va entrar en el lloc 21 de la categoria Màster 30.

Un nou circuit divertit i alhora ràpid suposava en cadascuna de les voltes i diferents categories que es rodés a un ritme frenètic des de la eixida sense un segon de treva fins a la meta.

Aquesta setmana l'equip UC Montgó-ULB es desplaçarà a Montcada a disputar el "II Ciclocross Ciutat de Montcada", Setena prova puntuable de la Challenge de ciclocros de la Comunitat Valenciana ia la "XVIII Marxa BTT de La Nucia".