Bona actuació dels triatletes de l'Escola del Dianium Baleària en el Duatló escolar de Banyeres

12 de novembre de 2015 - 00: 00

Un total de quatre triatletes de l'escola municipal de triatló del Club Dianium Baleària van estar participant en el Duatló escolar que va tindre lloc a la ciutat alacantina de Banyeres de Mariola.

Saül Escobar amb els seus nois a Banyeres

En la categoria cadet i amb una distàncies a cobrir de 2.200 metres de cursa a peu, 8.100 metres de bicicleta de muntanya i finalment 1.100 metres de cursa a peu, Nacho Calabuig va entrar a la línia de meta en la sisena posició de la general. La seua marca va ser de 32 minuts i 29 segons.

En la categoria infantil i amb unes distàncies de 1.400 metres de cursa a peu, 5.400 de bicicleta de muntanya i un tercer segment de 700 metres de carrera peu, Joan Puigcerver va ocupar la quarta plaça. El seu temps en creuar la línia d'arribada va ser de 23 minuts i 40 segons.

En aquesta mateixa categoria, Hugo Martínez en els dos primers segments es va mantindre en el grup dels deu primers, i finalment i amb un gran esforç va poder aguantar el ritme, entrant en el desè lloc.

Damià Puigcerver, en la categoria benjamí i amb unes distàncies de 400 metres de cursa a peu, 1.400 metres del segment ciclisa i 200 metres una altra vegada de cursa a peu, va entrar en meta en el lloc desè segon amb un registre de 8 minuts i 18 segons.