Bona actuació dels atletes de l'EMA Dénia-CA Baleària a la 1ª Jornada de la lliga comarcal

30 de novembre de 2018 - 05: 30

Una nodrida representació d'atletes pertanyents a la Escola Municipal d'Atletisme de Dénia i del Club Atletisme Baleària Dianium, van prendre part en la primera jornada de la Lliga Comarcal d'Atletisme, Que va tindre com a escenari la pista de Pego.

Va ser una jornada festiva, molt divertida per a tots els participants que van acabar molt contents amb les seues actuacions. Per a molts va ser el debut en competició, ara esperen amb certa ansietat a la propera jornada, que tindrà lloc aquest diumenge a Pedreguer.

Carlos Cabrera al Cros Internacional d'Alcobendas

L'atleta benisser, Carlos Cabrera, del Club Atletisme Baleària Dianium, va estar participant en el Cros Internacional de la Constitució-Memorial Antonio Rodríguez Benavente, Que va tindre lloc a la localitat madrilenya d'Alcobendas.

La prova va ser molt dura, amb moltes pujades i baixades, corbes, el que vulgarment es coneix com "trencacames". Els atletes van donar una volta al circuit curt i quatre a l'circuit llarg, fins a completar els 10 quilòmetres del traçat.

Igual que en anteriors edicions la prova va comptar amb un gran nivell pel que fa a la qualitat dels atletes participants. Carlos Cabrera, va entrar en el lloc 75 de la general absoluta amb un temps de 37.21.

El vencedor absolut de la prova va ser el ugandès, Jacob Kiplimo amb una marca de 30.01, la segona plaça va ser per a, l'eritreu, Aron Klife, amb un temps de 30.23. El tercer classificat va ser, el kenyà, Edward Zacayo amb un registre de 30.44. El primer classificat espanyol va ser, Adel Mechaal, que va entrar en la setena plaça amb un registre de 31.37.