Brillant victòria del Paidos-F.Fernández davant el Biar FS per 5 a 3

17 de febrer de 2016 - 00: 00

Emocionant partit ofert per l'equip juvenil del Paidos Fernandez Lluna, que es va imposar a l'Biar FS per 5 a 3.

Els deniers des de l'inici del partit van jugar amb intensitat i van donar criteri a la pilota en tot moment. Això va provocar que aviat van arribar les primeres ocasions després de bones combinacions.

Pau va avançar l'equip col·legial en transformar un lliure indirecte que va sorprendre a la defensa visitant. El setge a la porteria de l'Biar FS va ser constant i Nico després d'una paret amb Álvaro va fer el segon. El millor gol de la trobada ho va fer Pedro que després de rebre del porter va ser regatejant i deixant enrere a quants defenses es va trobar i de xut creuat va batre el porter visitant.

Amb el 3 a 0 es va arribar al descans, els deniers davant l'equip que anava igualat a la taula van realitzar la millor primera part de l'any.

El capità del Paidos durant el sorteig de camps

A la segona meitat les coses no van ser iguals. Els visitants van eixir amb la seua línia de pressió molt amunt i això els va permetre robar prop de l'àrea rival. D'aquesta manera van escurçar distàncies al marcador.

Els col·legials estaven descentrats i en res es van semblar als de la primera part. Els de Biar es van quedar en inferioritat per doble groga però els deniers no van saber aprofitar aquesta situació.

Després d'un error defensiu als 10 minuts, va arribar el segon gol de l'equip de Biar i això va augmentar els dubtes en els locals. El domini en el joc va passar a ser dels visitants que van empatar el xoc a falta de sis minuts per al final.

Els locals van optar per posar en pista porter jugador i van disposar d'ocasions, però va ser Nico qui després d'un regat marcar el 4 a 3. Un minut després, David de volea va marcar el cinquè i definitiu gol que va deixar un marcador final de 5 a 3 per al conjunt col·legial.