Brillant victòria del CD. Dénia Juvenil B davant l'At. Callosa (3-1)

24 de març de 2015 - 00: 00

Gran partit el que va disputar el CD. Dénia Juvenil B al seu feu del camp Diego Mena que li va valer endur-se la victòria davant l'At. Callosa per 3 a 1.

Dénia Juvenil B davant l'At. Callosa

Els xavals que dirigeix Nando Boluda saben que seguixen amb opcions d'aconseguir el títol de campions de lliga del grup VI de Segona Regional i per això van saltar al camp amb les idees molt clares.

El domini dels locals va tindre la seua recompensa al minut 18 quan Lucas va transformar en gol una pena màxima amb que el col·legiat va castigar al conjunt visitant. Aquest gol va donar més aplom al conjunt groc. Però malgrat el domini denier la falta d'encert en els metres finals va provocar que els visitants seguissin ficats en el partit.

Els homes de Boluda van tindre la paciència necessària per doblegar de forma definitiva al seu rival a la recta final del partit. L'entrada al camp del jugador cadet, Moreno va ser decisivament El segon gol va arribar en el minut 70 obra de Moreno i va sentenciar cinc minuts més tard amb el gol de nou, de Moreno.

A falta de dues jornades el liderat és per a la UD. Benissa amb 57 punts, el CD. Dénia té 56 i la UE. Gandia té 56. És a dir que hi ha màxima igualtat abans de jugar la penúltima jornada de lliga.