El Barceloneta FS va remuntar el seu partit davant el Dénia Futsal (4-3)

08 d'octubre de 2017 - 07: 57

El Dénia Futsal seguix sense alçar el cap en sumar la tercera derrota consecutiva en caure, en un partit que tenia dominat, davant el conjunt del Barceloneta Futsal, per 4 a 3.

En l'arrencada de la trobada els deniers van dominar clarament a un rival que es va mostrar massa nerviós i descentrat. Aquesta situació va ser aprofitada pels jugadors que dirigeix Juanma Bermejillo que es van avançar el marcador amb el gol de Toni Tent en el primer minut de joc.

Aquest tant va posar més nerviosos els catalans que dirigeix ​​Fernando Ballester que van seguir a mercè del millor joc dels deniers. Fruit d'aquest domini va arribar el 0 a 2 en el minut 10, obra de Curro.

A partir d'aquest moment, Ballester va fer veure als seus homes que havien de canviar d'actitud sobre la pista. Els locals van pujar la seua línia de pressió i van imprimir més intensitat al seu joc.

A poc a poc el Barceloneta Futsal va anar entrant en joc buscant una i altra vegada trencar el sistema defensiu de l'equip de Bermejillo. Al minut 17, els locals per mediació del seu pivot, Lakjah van aconseguir reduir les diferències en marcar el 1 a 2.

Després d'aquest gol la intensitat local va pujar molts enters davant un rival al qual cada vegada més li va costar arribar a l'àrea rival. Al minut 19, va arribar l'empat en un nou gol d'Lakjah, un poc que va provocar que el seu equip entrés en el partit abans del descans. Amb taules al marcador es van retirar les dues formacions als vestidors.

Minut fatídic per al Dénia Futsal

A la segona meitat, el Dénia Futsal va tornar a tindre la possessió de la pilota gairebé sense passar dificultats en defensa. Als sis minuts un gol de Juanjo va permetre als deniers tornar a tindre la iniciativa en el marcador. Però poc va durar l'alegria a l'expedició visitant ja que dos minuts més tard, de nou, Lakjah, va tornar a marcar el gol de l'empat a tres.

Un minut més tard, Lakjah va anotar el quart gol per al seu equip donant d'aquesta manera la volta al marcador. Aquest gol va ser clau ja que no va permetre a l'Dénia Futsal assentar-se millor sobre la pista.

Al se veire per darrere en el marcador es va comprovar quin és l'actual estat anímic de la plantilla deniera. Van acusar el gol i van començar a accelerar-se en les seues accions. L'equip va lluitar al màxim però sense tindre les idees clares.

Al final l'expedició deniera es va tornar per a Dénia amb una nova derrota davant un equip que va tindre en Mohamed Lakjah en el seu autèntic heroi ja que amb els seus gols va evitar el triomf del Dénia Futsal.