Acte Dénia Motors va debutar amb derrota davant l'Elx B (6-4)

02 d'octubre de 2013 - 00: 00

El Acte Dénia Motors, Va debutar amb derrota el seu camí en la lliga de Tercera Divisió de futbol sala, en caure a la pista del Elx B per 6 a 4.

Els deniers van començar dominant el partit, però un domini mancat de profunditat. Els il·licitans van ser tot el contrari. Un equip molt efectiu, de fet van convertir les seues tres primeres ocasions en gols.

Malgrat les desavantatge de 3 a 0, l'equip de nata Grimalt no sota els braços i va seguir dominant. Alex Pla va escurçar diferències amb un fort disparo..Sigaeron les ocasions ia falta de 4 minuts per al descans, Rober va posar el 3-2 però un minut després l'Elx va anotar el 4-2 amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, els deniers van estar més concentrats, van evitar errors defensius i el joc va tindre molta alternances sense que cap dels dos equips fos superior a l'altre.

El porter deniera, Andoni va anotar amb un xut des del centre del camp el 3 a 4. Dénia es va bolcar buscant la igualada, però a falta de 3 minuts van arribar dos gols dels il·licitans. Amb el partit sentenciat, Rober va tornar a marcar per als deniers. Al final del xoc 6 a 4 per un potent Elx.

En aquest partit van jugar i van anotar per l'Acte Dénia; César, Andoni (1), Curro, Josean, Alex Pla(1), Rober(2), Blai, Gamez, Rubén, Va xocar y David.

El conjunt deniera juga el seu segon partit, diumenge a les 12 al pavelló de Dénia, rebent la visita del Ye Faky