Atletes del Club Atletisme Baleària Dianium a la "Cursa a Bellreguard

21 de setembre de 2018 - 02: 51

Un grup d'atletes pertanyents al Club Atletisme Baleària Dianium, van estar participant en la "Cursa Popular a Bellreguard", On van haver de cobrir una distància de 7.450 metres aproximadament.

El primer dels atletes del club deniers en creuar la línia d'arribada va ser Cristian Ferreyra que ho va fer en 28: 53. Fran Montealegre a 31: 08, José Manuel Marco, en 31: 42, David de Sants a 34: 29, Susi Ehle a 35: 58, Ibon Artabe en 37: 58, Laurence Rastell en 38: 07, José Ibañez a 39 : 56 i Yolanda Sendra a 46: 37.

El vencedor absolut de la prova va ser Jesús Gomar que ho va fer en un temps de 24: 45. La segona plaça va ser per Félix Pont que va realitzar un registre de 24: 48 i el tercer va ser Adrián Hadri del Been Runner Xàbia qui va obtindre un marca de 25: 17.

Vicent Fornés va córrer a Barcelona

A Barcelona també hi va haver presència del Club Atletisme Baleària Dianium, amb la participació de Vicent Fornés, a la "Cursa de la Mercè", En Barcalona on van prendre la eixida més de 12.000 atletes. Fornés que va entrar en meta en el lloc 6.503 va emprar 1: 02.54 a recórrer els 10 quilòmetres del recorregut.

El vencedor de la prova catalana va ser, Mourand El Bannouri que va realitzar una marca de 29: 34, seguit de Zouhair Talbi amb un temps de 29: 43. El podi absolut el va completar, Mohammad Zarhouni, amb un registre de 31: 01.