Andrea Redondo va ser la guanyadora infantil de la 3ª Fase del Circuit Alacantí

05 de desembre de 2016 - 16: 13

La jugadora infantil, Andrea Rodó, Pertanyent a l'equip de competició del Club Tennis Dénia, Es va proclamar campiona de la 3ª Fase del Circuit Alacantí. Una competició que va tindre lloc a l'Academía de Tennis Juan Carlos Ferrero. Rodó va derrotar a la final a Paula López per 6 / 4 i 6 / 1. Una victòria que li serveix a la deniera per acabar sent la millor d'aquest Circuit en la categoria infantil.

Andrea s'ha guanyat la seua presència en el Màster que se celebrarà a les instal·lacions del SporClub Alacant, cita en què participaran les vuit millors raquetes del Circuit.

Andrea Rodó amb el seu trofeu

La seua companya del Club Tennis Dénia, Silvia Bordes, Ve de participar en el Torneig Internacional de Castelló on ha arribat fins a semifinals en la modalitat de dobles. La deniera fòrum parella amb Ángela Fita aconseguint molt bons resultats.

En primera ronda van guanyar, en un emocionant partit, a les segones favorites del torneig, la moldava, Alexandra Perper, actual número 418 i la grega, Eleni Kordalaimi, que ocupa el lloc 527, per 5 / 7 7 / 6 i 10 / 5 . En segona ronda es van desfer de les xineses Siqi Cao i Wushuanq Zheng, jugadorea situada en el lloc 813, per un còmode 6 / 3 6 / 2. El seu partit de semifinals no va ser bo i es van veure superades per l'australiana, Isabelle Wallace, nombre 697 i l'espanyola, Arabela Fernández, que camina en el lloc 748, per 2 / 6 4 / 6. En individuals Silvia va caure a la fase final contra Alicia Herrero, actualment en el lloc 1194 de la classificació WTA, per un doble 6 a 3.