Andrea Fernández va ser la millor en el Campionat Autonòmic de Triatló Universitari

11 2017 abril - 05: 00

La triatleta, Andrea Fernández, Va ser la millor en el "IX Triatló Platja de Gandia", Prova que a més va ser el Campionat Autonòmic Universitari de Triatló. La deniera va ser la millor femenina en la prova amb un temps total de 1: 11.39.

La prova va tindre un primer segment de natació sobre una distància de 750 metres, en el qual Andrea Fernández va aconseguir eixir de l'aigua a la tercera plaça amb una marca de 11.08. La millor en aquest sector va ser Naomi Martínez amb un registre de 10.11.

En el segment de ciclisme sobre una distància de 20 quilòmetre, la deniera es va mantindre en el grup capdavanter i va aconseguir concloure amb el quart millor parcial, amb un temps de 38.34. La millor va ser, Cristina de la Torre, amb un parcial de 37.57, una marca que li va permetre començar l'últim segment entre les millors.

L'últim parcial sobre una carrera a píe sobre una distància de 5.000 metres va ser el millor per a Andrea Fernández, que va aconseguir distanciar-se del grup capdavanter per entrar en solitari a la línia de meta. La seua marca en aquest segment va ser de 20.26.

3 ª Universitat Politècnica de València

La deniera va començar amb bon píe la seua marxa amb el seu nou club, ja que ho va fer per la porta gran, vencent tant en individual com per equips. Andrea Fernández, que cursa estudis de Grau d'Infermeria a la Universitat d'Alacant, camina en plena preparació per al Campionat d'Espanya Universitari que se celebrés a la localitat murciana de Los Alcázares, el proper 29 d'abril.

Marcelo Moreno del Dénia Triatló a Gandia

Un altre representant del triatló deniera va ser, Marcelo Moreno, Del Dénia Triatló, que acabo en el lloc 340 de la classificació absoluta, amb un temps total de 1: 13.45, a 16 minuts i 21 segons del vencedor de la prova que va ser el valencià, Emilio Aguayo, que va entrar en meta amb un marca de 57.24.