Andrea Fernández campiona d'Espanya cadet amb el Club Huracán València

07 de maig de 2014 - 00: 01

La triatleta, Andrea Fernández ve de proclamar-se campiona d'Espanya en la categoria cadet per clubs, junt a Naomi i Nerea Segui, amb el seu Club Huracán València. La competició de Triatló Cross es va celebrar a la localitat barcelonina de Calella.

Andrea Fernández costat de Naomi i Nerea Segui

La prova va tindre un traçat que va començar a la paia amb un enllaç de 1 quilòmetre que va unir un circuit de muntanya de 9.000 metres molt exigent amb un desnivell de 600 metres i trams de trialeres que va obligar a més d'una a baixar de la bicicleta.

La tornada es va realitzar per l'enllaç que conduïa a la platja junt al passeig marítim lloc on es va celebrar la carrea a píe. El primer segment de 500 metres de natació va ser bo per a la deniera que va realitzar el tercer millor temps amb 7 minuts i 12 segons.

En el segon segment les coses no li van anar tan bé i acabo en el vuitè lloc amb un temps de 1 hora, 8 minuts i 54 segons. En el tercer segment de carrera a peu, va marcar un registre de 14 minuts i 11 segons. El seu temps total de la prova va ser de 1 hora, 30 minuts i 17 segons. Va acabar en la setena plaça.

Una plaça que va ser la millor de la representació del seu club l'Huracán València que junt al aconseguit pels seus dos altres companyes els va permetre aconseguir el títol de campiones nacionals de la categoria cadet.

La deniera prepara aquest diumenge, el Campionat d'Espanya de Triatló de relleus que tindrà lloc a Canet de Berenguer en la seua categoria cadet on estarà amb el seu club.