Andrea Fernández campiona Autonòmica de Duatló contrarellotge amb la Universitat d'Alacant

27 de febrer de 2020 - 16: 38

Dissabte passat es va celebrar el campionat Autonòmic de Duatló contrarellotge per equips a la localitat valenciana d'Albalat de la Ribera amb més de 770 inscrits. El xicotet municipi es va omplir de colorit amb la invasió dels duatletes i les seues bicicletes.

Amb una temperatura molt agradable començar la prova a les 9:30 hores amb la presència a la rampa de eixida del primer equip femení. Posteriorment van anar sortint cada minut una formació per a realitzar la prova contrarellotge.

La prova va consistir en un primer segment de 5 km de cursa a peu, un segon segment de 20 km en circuit de bicicleta i el tercer i últim de 2,5 km de cursa a peu. Els participants havien d'entrar en meta com a mínim 4 components de el mateix equip amb una diferència màxima de 10 segons entre ells.

L'equip femení de la Universitat d'Alacant de cinc components va ser comandat per la deniera Andrea Fernández, Que va realitzar una gran contrarellotge amb un temps total d'1 hora 4 minuts i 40 segons, el que li va valer el campionat. La formació universitària alacantina va ser la millor dels 23 equips femenins amb una diferència de gairebé 6 minuts amb el segon classificat l'Avant Montcada.

En la prova masculina més del mateix, l'equip de la Universitat d'Alacant va ser el millor a l'tindre una formació de grandíssim nivell amb dos components participants en les sèries mundials. També va atropellar fent el ple de títols l'equip universitari alacantí.