Ana Llorca i Ana Terenci van destacar en la Travessia Milla Verda de Benissa

16 de juliol de 2014 - 00: 00

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb el Club Nàutic Les Bassetes, van organitzar la III Travessia a Nado “La Milla Verde”. Aquesta prova va ser la primera del II Circuit Aigües Obertes Marina Alta.
Els vencedors en la classificació general van ser José Luis Larrosa en masculina i Silvia Martí, en femenina, amb un temps de 17: 30 i 19: 31 minuts respectivament.

José Luis Larrosa al pòdium

La travessia, en què van participar 200 nedadors, va tindre un recorregut de 1.600 metres això sí, els participants van tindre el corrent a favor. Amb eixida a la platja de la Fustera i arribada al Club Nàutic Les Bassetes.

Cal destacar el brillant paper realitzat per les nedadores deniers. En la categoria Màster II, Ana Llorca del Club Natació Dénia va ser la vencedora.

En la categoria Màster III, Ana Terenci, l' Club Multiesport Marina Alta també va ser la vencedora. Mentre que en la categoria Juvenil, Ana Corbacho del Club Natació Dénia va ser segona.

Mentre que el Gin Running Tonic Club va estar representat en aquesta prova per Ramon Grimalt que va entrar en el lloc 96 de la general amb un temps de 26: 52 i David Ribes que va entrar en el lloc 133 de la general, el seu temps en meta va ser de 30: 34.

David Ribes i Ramon Grimalt a la Travessia de Benissa

Durant el trajecte, els nedadors van estar vigilats i assistits per la Creu Roja i els voluntaris del club de natació que van fer el recorregut amb caiacs i llanxes.