Àmplia derrota per al Paidos-F.Fernández a casa davant el Alboraia FS. (2-11)

02 2014 abril - 00: 00

El conjunt deniera del Paidos-F.Fernández va caure àmpliament derrotat a casa davant el Alboraia FS, per 2 a 11. Aquest partit correspon a la jornada vintè segona de la Lliga Nacional Juvenil.

Els col·legials poc van poder fer davant la superioritat mostrada pel seu rival. El tècnic denier, José García va haver de recórrer a tres jugadors de l'equip cadet per poder completar el seu equip.

El porter Kevin qui ja havia debutat amb antelació a València al qual es van unir Carlos i Raúl. Els nervis es van deixar notar en tot el conjunt col·legial que arrenco pèssimament la trobada.

Els valencians no van eixir a especular i en tot just set minuts ja havien marcat tres gols. No en va, l'Alboraya FS., És un dels equips que està lluitant pel títol de lliga.

Amb el pas dels minuts la calma arribo al conjunt denier, que va saber aprofitar l'expulsió d'un jugador valencià per jugar en superioritat numèrica i escurçar les diferències. Amb el marcador de 1 a 4 es va arribar al descans.

La segona part va començar igual de malament per a l'equip local. Al davant van tindre un rival que va tornar a imprimir un ritme alt de joc i acabo desarborant als deniers que van haver de rendir-se davant la clara superioritat del rival. Al final del xoc la puntuació d'2 a 11 va ser un fidel reflex del que ha passat a la pista del pavelló municipal de Dénia.

Dissabte a partir de les 16.00 hores visitarà el pavelló denier, l'equip del Pilar València, actualment és el desè classificat un sol lloc per davant de l'equip col·legial.