Alginet es porto un triomf davant el Dénia en un gran partit 68-71

26 de novembre de 2012 - 11: 31

L'equip júnior no va poder superar al CB Alginet tot i anar dominant en el marcador des de principi fins al minut 36. Al final del partit el resultat va ser de 68 a 71.

La primera part va ser de clar domini deniera, mostrant un vistós joc amb bona circulació de pilota i molt encert en el tir exterior. Rubén anoto un triple per tancar els primers deu minuts amb un clar 25 a 15.

En el segon quart els jugadors locals van arribar a obtindre el màxim avantatge del partit en el minut 19, 44 a 25 (i fins a set triples convertits). Però cinc punts consecutius dels pivots d'Alginet van evitar decantar el partit abans d'hora, amb un 44 a 30 es va arribar al descans.

En el tercer quart, els dos equips els va costar anotar la seua primera cistella en joc. El joc es va tornar més travat per l'intercanvi de faltes personals que portava els jugadors contínuament a la línia de tirs lliures. I és que 'Fins 67 tirs lliures es van llançar en aquest partit! 41 tir Alginet per 26 el Dénia. Amb un mal percentatge del 46% és a dir, només 12 convertits.

Alginet aconseguia baixar de l'anomenada "barrera psicològica" dels deu punts d'avantatge al finalitzar aquest tercer període, 54 a 45.

Ja en l'últim quart els jugadors del Dénia Bàsquet van intentar per tots els mitjans frenar la remuntada d'un Alginet que va mostrar el caràcter comxicotetiu que li ha donat a aquesta generació quedar subcampió autonòmic en dues ocasions i jugar dos campionats d'Espanya.

Un triple de Joan García culminava una remuntada que els donava ales a falta de tres minuts per jugar-se, 58 a 59. Ja que a més, Marc Mari també va ser expulsat per cinc faltes personals i Alginet es va fer fort a prop del cèrcol, tant en les penetracions de Marcell (22 punts) com sota la cistella amb Galarza (16 punts) i tirant fins el màxim avantatge del Alginet , 58 a 65 just a falta de tan sols dos minuts.

Però els jugadors del Dénia Basquet van ser valents fins al xiulet final i també van mostrar caràcter. Sis punts consecutius d'Edu van contrarestar un nou triple de Joan de l'Alginet per entrar en l'últim minut ajustant el marcador, 64 a 68.

Dos tirs lliures convertits pel base rival, 64 a 70. I novament una nova mostra del caràcter del Dénia bàsquet amb una rapidíssima penetració de Sergio que va ser per dins com una exhalació i anotava. Una bona defensa i cistella de Francesc per al 68 a 70 a falta de tan sols uns segons. Un intent de robatori va forçar l'última falta personal i un tir lliure convertit per l'Alginet va tancar el definitiu, 68 a 71.

Pel Dénia Bàsquet en aquest partit van jugar i van anotar; Alex (5), Rubén (9), Francesc (17), Edu (17), Marc (6), Rober (10), Joan (3), Sergio (3), Felix (1) Lluc (-), Fran i Miquel.