Alexis Fernández amb els seus gols li va donar la Copa al CF Calp Veterans

05 de juny de 2017 - 07: 51

El jugador de el CF Calp Veterans, Alexis Fernández, amb el seu gol a la segona part de la pròrroga li va donar el títol de campió de Copa de futbol veterà al seu equip. Els calpins van doblegar a la UD Oliva Vtnos per 2 a 1.

El xoc disputat al camp Diego Mena va despertar poc interès pel que fa a espectadors es refereix. Tot just 50 persones van acudir a veure aquesta trobada i és que malgrat no coincidir en horari amb la final de la Lliga de Campions i sobretot el fet que no hi hagués cap equip dianense va ser la causa de l'escassa assistència de gent.

A la primera part hi va haver més domini territorial de la UD Oliva Vtnos., Tot i que el Calp ben tancat al darrere tot just ha tingut problemes en la seua àrea. Els verd-i- blancs van buscar sorprendre a la contra davant un rival ben plantat sobre el camp. Els dos conjunts van buscar no encaixar gols i ho van aconseguir ja que al descans es va arribar amb el marcador inicial.

Enuig calpí per l'excés de temps de prolongació

A la segona meitat, el joc va començar sota les mateixa dinàmica fins que va arribar el minut 10 i el col·legiat va expulsar al calpí, Rodríguez, després de veure la segona cartolina groga. Tot i la inferioritat numèrica, l'equip de la vila del penyal es va avançar al marcador. El gol va arribar en el minut 19, després enganxar Alexis Fernández un gran xut que no va poder aturar el porter de la UD Oliva Vtnos.

Després d'aquesta gol l'equip de la Safor, va obrir les seues línies buscant igualar la contesa. Van tindre dues bones ocasions que van ser desbaratades per les accions del porter calpí.

En temps d'afegit, una centrada des de la dreta va ser aprofitat per Álvaro Rodríguez, davanter de la UD Oliva Vtnos., Per anotar el gol de l'empat. El gol va ser molt protestat per l'equip del Calp, ja que no van entendre que es donessin 5 minuts de prolongació.

Pròrroga amb Alexis Fernández de protagonista

Amb l'empat a un es va haver de jugar una pròrroga de 20 minuts, en dues parts de 10 minuts. Els valencians van tindre més possessió de pilota a jugar en superioritat numèrica però no van aprofitar les ocasions que van crear. Va acabar la primera part de la pròrroga amb l'empat a un.

Als cinc minuts de la segona part del temps afegit, va arribar la pilota a Alexis Fernández, que va encarar el porter olivero, Fernández va definir molt bé i va aconseguir el gol que posteriorment li va donar la victòria a l'equip el CF Calp Vtnos.

La UD Oliva va buscar amb desesperació l'empat en els cinc minuts restants però no va aconseguir el seu objectiu i es va haver de conformar amb ser finalista de copa. El CF Calp Vtnos., Es va proclamar campió de Copa en l'any del seu 25 aniversari.