Àlex Sirerol va triomfar a la Gala de Campions de Velocitat de la Federació Valenciana

13 de febrer de 2015 - 00: 01

El pilot deniera va triomfar a la Gala de Campions de Velocitat de la Federació Valenciana de motociclisme. Àlex Sirerol, Va rebre el títol de campió d'Open 600 sub 17 de la Copa d'Espanya de Velocitat i els subcampionats d'Open 600 de la Comunitat Valenciana i Open 600 sub 17 del MotoDes.

Àlex Sirerol a la gala de la Federació Valenciana

L'esdeveniment, celebrat a la sala de premsa del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, va tindre a un dels seus protagonistes en la figura del jove pilot de Dénia.

Sirerol, acaba de signar pel MSTeam per participar en el Campionat Europeu de Superstock 600. Cal destacar que Sirerol només va participar en dues de les cinc carreres disputades en aquests dos últims campionats.

Al final de la gala, Sirerol va rebre també un diploma per part de la Federació el reconeixement va ser pel títol de campió de la Copa d'Espanya.

El denier no va poder reprimir la seua alegria i va comentar; "estic molt content pel reconeixement de la Federació Valenciana. L'any passat va ser molt bo, però aquesta temporada espero seguir en la mateixa línia per poder conquerir més títols".