Àlex Sirerol es prepara per al seu debut a l'Europeu de Superstock 600

04 2015 abril - 00: 00

El pilot del MSTeam, Àlex Sirerol, Va protagonitzar una increïble batalla en la primera cursa en la categoria de Stock 600 al RFME Campionat d'Espanya de Velocitat celebrada a Albacete, pujant al segon calaix del podi després d'haver liderat durant set voltes la general.

Alex Sirerol en la Carrera d'Albacete

El denier està en plena forma i amb moltes ganes del començament de la seua temporada de debut al Campionat d'Europa FIM Superstock 600, el proper 11 d'abril a Aragó. De fet, la seua motivació s'ha incrementat gràcies a la seua gran actuació en la primera cursa de l'any de Stock 600 al RFME Campionat d'Espanya de Velocitat, prova a la qual va acudir merament com un entrenament.

Sirerol va eixir des de la tercera posició de la graella i en tot just uns revolts es va col·locar primer. A partir d'aquí va ser un sòlid líder que, per moments, semblava poder escapar-se. A mitja cursa van aparèixer els temuts problemes de desgast de pneumàtics que li van fer cedir el liderat, encara que va poder salvar la segona plaça. Un pòdium que va saber a glòria al jove pilot.

El pilot deniera va demostrar en el traçat d'Albacete una gran adaptació amb la Kawasaki ZX6R i als pneumàtics Pirelli, el que li ha servit per rodar constantment en la part alta de la classificació. Tant el MSTeam com el mateix pilot es mostren molt confiats amb tota la informació recollida durant els dies de proves i ja estan desitjant arribar a MotorLand per viure la seua primera gran prova de l'any.

Àlex Sirerol ha comentat, "ha estat una bona experiència quue ens ha servit per treballar un poc més a la moto i en els pneumàtics Pirelli, en la nostra primera cursa amb ells. Sortim d'aquí, amb molt bones sensacions i ja desitjant que arribi el cap de setmana de l'Europeu a Aragó".