Alex Sirerol s'imposa a Jerez en la categoria sub 17 de l'Open 600

27 de maig de 2014 - 13: 39

El pilot deniera Alex Sirerol va aconseguir imposar-se en la categoria Sub 17 de l'Open 600 de motociclisme després d'acabar la carrera a la vuitena posició. Això li va permetre sumar els seus primers set punts de la temporada.

Alex Sirerol al pòdium de Jerez

La segona prova de la RFME Copa d'Espanya de Velocitat es va celebrar al Circuit de Jerez amb unes condicions òptimes per al pilotatge; sol i bones temperatures. Aquest escenari va ser el propici perquè Alex Sirerol aconseguís els primers punts de l'any en la categoria Open 600.

El pilot de l'equip Cardelus-BST va ser el més ràpid en la subcategoria sub 17. Aquest resultat el col·loca catorzè a la general i quart en la seua respectiva subcategoria.

La caiguda en la prova inaugural del Circuit d'Alcarràs, després d'haver aconseguit la pole, no ha estat un llast perquè el dianense sortís a pista disposat a tot en el traçat andalús. Un cop apagat el semàfor roig, Àlex Sirerol va realitzar una bona eixida que li va permetre enganxar-se al grup.

No va poder aguantar massa voltes a ell, a causa del desgast dels pneumàtics, però la seua gran ritme li va ser suficient per acabar vuitè en carrera i traient més de 15 segons al següent pilot sub 17 de la categoria.

Després de les bones sensacions d'aquest cap de setmana el deniers ja està desitjant l'arribada de la propera prova, la qual tindrà lloc el proper 29 de juny a la pista manxega d'Albacete.

Després de la cursa Alex Sirerol va comentar " Hui l'objectiu era acabar la cursa i al final hem aconseguit guanyar en la nostra categoria traient 15 segons al següent classificat. A poc a poc vaig agafant més experiència sobre de la moto i gaudeixo molt més. La cursa ha estat complicada, al principi m'he enganxat al grup davanter però a poc a poc es notava el desgast de pneumàtics. Malgrat això tot ha anat molt bé i espero seguir així ".