Àlex Sirerol va participar en el tancament del FIM CEV Repsol 2014 a Xest

20 de novembre de 2014 - 09: 22

Després d'una reeixida temporada que ha finalitzat com a campió de la Categoria Open 600 sub 17 (a la Copa d'Espanya de Velocitat), el denier Alexandre Sirerol va tindre l'oportunitat de participar, el cap de setmana, en l'última prova de la categoria de Superstock 600 al FIM CEV Repsol.

El jove motorista va acceptar la invitació del seu equip per participar a la graella del campionat nacional i no va desaprofitar l'ocasió.

Àlex Sirerol

En els entrenaments de dissabte va ser el pilot més ràpid a lloms d'una Stock 600, per davant del ja coronat líder, Bertin Thibaut. A la cursa de diumenge va partir en la setzena posició amb una gran eixida en la qual va aconseguir remuntar diversos llocs, però al primer revolt un pilot va impactar contra ell fent-li retrocedir fins a la 29º plaça.

Però Sirerol volia divertir-se i aquest contratemps no li va impedir gaudir de cada volta. Tot i no jugar-se res en aquest campionat, va anar remuntant posicions fins a passar la línia de meta com a segona Stock 600, a la 14ª plaça en la classificació general.

A més de sumar punts a la general de Moto2, Àlex Sirerol va completar l'any en Superstock 600 en la novena posició, tot i només haver participat en dues proves (Albacete i València).

Després de la cursa, el pilot va voler agrair a tots els patrocinadors, a l'equip ia la gent que li ha donat suport aquest any.