Alex Sirerol lidera la classificació Sub 17 de l'Open 600 després de la prova de Motorland

31 de juliol de 2014 - 12: 07

Alex Sirerol, Pilot de l'Cardelus-BST va finalitzar cinquè en la general i segon en la categoria sub 17 en la carrera d'Open 600 sobre el traçat aragonès de Motorland

Es pot dir que va ser un cap de setmana d'excel·lent per al pilot denier, que cada vegada està més a prop de les posicions de pòdium de la categoria Open 600 a la Copa d'Espanya de Velocitat. Aquesta vegada a Aragó també es va quedar a tan sols un pas, cinquè a la general.

Alex Sirerol content després de la seua actuació al traçat d'Aragó

La competició va començar més que bé per al jove de Dénia. Va saber esprémer al màxim la seua Kawasaki ZX6R per classificar-se segon en la taula d'entrenaments classificatoris.

Alex Sirerol va eixir a la cursa molt il·lusionat i confiat. En les primeres voltes, encara que va perdre una posició, va aconseguir rodar còmodament en el tercer lloc. A la tercera volta el pilot que portava immediatament per davant, Toni Train, va anar a terra obligant-lo a eixir-se de pista per no atropellar-.

Amb aquest incident Sirerol va perdre diverses posicions alhora que importants segons amb els pilots capdavanters. No obstant això, lluny de conformar-se, va tornar a imprimir el seu ritme per emportar-se un cinquè lloc, que va poder haver estat millor d'haver tingut un parell de voltes més, ja que va arribar a només un segon de la tercera plaça que va ocupar David Martínez.

Aquesta plaça li va servir també per acabar segon en la classificació sub 17, per darrere del guanyador de la cursa Joan Mir, i per col·locar-se líder de la mateixa. A la general de l'Open 600 el del Cardelus-BST també ha avançat un lloc i ara és novè a quatre punts del vuitè classificat.