Álex Monllor va ser el millor del Gin Running Tonic a la Cursa Popular Jesús Pobre

04 de juny de 2014 - 17: 02

La prova va ser la penúltima del XVIII Circuit a Peu Marina Alta i va resultar molt atractiva pel canvi del recorregut que va preparar l'organització de la mateixa. al Gin Running Tonic Club hi va haver absències significatives ja que alguns dels seus atletes van escollir ser al triatló de Xàbia abans que en aquesta cursa.

Gin Running Tonic Club a Jesus Pobre

El vencedor de la prova en homes va ser Fernando Escrivà amb un temps de 31: 52, la segona plaça va ser per a Sergi Soler amb 31: 53 i el tercer va ser Pablo Ramírez amb 32: 09.

En la categoria femenina el triomf va tornar a ser per a la xabienc, Mª Isabel Ferrer amb un temps de 36: 18 per davant de Pilar Rubio amb 38: 57, sent tercera Inde Van Den Broeck amb una marca de 39: 32.

El millor dels vuit atletes d'aquest grup va ser Àlex Monllor que va entrar en el lloc 208 de la general absoluta amb un registre de 40: 35. Un cop més destacada va ser l'actuació de l'única fèmina, Diana Bisquert que va ser quarta en la categoria sènior amb una marca de 42: 07.

La resta de components del club que van participar van ser; Joan Sapena amb un temps de 43: 56, Javier Ivars amb una marca de 44: 13. Van entrar junts a meta, Carlos Grimalt i Robero Soto, el seu temps va ser de 47: 18. Ramon Grimalt ho va fer amb un registre de 48: 18 i Jorge Moncho creuo la meta en 49: 06.

Per la seua banda, l'atleta del denia.com, Ramon Sendra va ocupar el lloc 156 de la classificació sènior amb una marca de 42: 43.

Només resta una cursa perquè finalitzi aquest circuit i serà el dissabte amb la disputa de la XVIII Cursa Vila de Benissa.