Alejandro Seguí de l'Multiesport-UCMontgó aconseguix el tercer lloc en 'Challenge de la Comunitat Valenciana'

31 de desembre de 2018 - 10: 51

L'última carrera de l'any no va defraudar a l'equip Multiesport-UCMontgó, que va obtindre uns magnífics resultats en la Challenge de ciclocròs de la Comunitat Valenciana disputada diumenge passat 30 de desembre a Riba-Roja del Túria.

S'iniciava el matí amb una intensa carrera de Màster 40 en què Alejandro Seguí aconseguia una tercera posició de la prova que li suposava la Medalla de Xocolata a la Classificació General de la Challenge CX CV. Per la seua banda, Jaume Canet, creuava l'arc de meta en la posició 15ª.

Jordi Seguí es va imposar de nou a la categoria cadet amb un frenètic final de prova que denotava l'esplèndid estat de forma del corredor que va aconseguir, amb aquesta, la seua tercera victòria de la temporada en l'estrena d'aquesta modalitat.

En la categoria reina, Elit / Sub 23, el corredor Javier Almela va aconseguir el seu millor resultat de la Desafiar amb un 6º lloc. Corredor que gràcies a la seua gran regularitat ha aconseguit finalitzar el 10º classificat de la classificació general i 7º Elit a la primera temporada a la categoria reina.