A l'Garbí Dénia se li va escapar un punt en l'últim segon davant el Sagunt (23-24)

24 d'octubre de 2012 - 00: 00

El Garbí Dénia deixo escapar un punt en el partit que el va enfrontar al Sagunt, en caure en l'últim segon per 23 a 24. D'aquesta manera tan dolorosa s'esfumo el que hagués significat sumar el seu primer punt de la temporada a la lliga de la Segona Divisió d'handbol.

La igualtat va ser la nota més destacada d'aquesta trobada. Mal començament deniera, que no va encertar a frenar els llançaments dels jugadors de la primera línia saguntina.

Un temps mort sol·licitat per l'entrenador denier, David Salanova, va servir per aclarir les idees dels seus jugadors. El canvi defensiu dels deniers va fer efecte. El porter del Garbí es va mostrar encertat en les seues intervencions i el Garbí Dénia es marxo al descans amb avantatge al marcador, (11-10).

La segona meitat, va ser totalment igualada amb alternatives en el marcador per part dels dos conjunts.
Una igualtat que es va trencar a falta de 4 minuts per al final. Uns errors en atac van permetre al Sagunt cobrar un avantatge de dos gols, (20-22). L'esperit de lluita dels homes de Salanova, quedo patent quan aquests, van aconseguir igualar el partit (23-23) en l'últim minut del partit.

L'última possessió de pilota va ser per als valencians que amb un tir forçat des de l'extrem van aconseguir el gol de la victòria, en l'últim segon (23-24). Sever càstig per a un equip que amb el pas de les jornades, està aconseguint millorar el seu joc, és per això, que aviat arribaran els punts al seu caseller.

Pel Garbí Dénia van jugar i van anotar; Ralph Sulik, Pedro Mezquida, David Randall (2), David Moruno (4), Pau Miralles (2), Raúl Fluxa (12), Luis Mezquida, Jonathan Ribes, Jose Sanchez (2), Carles Miralles, Pablo Mari (3) , Pablo Vinaròs

Diumenge l'equip es desplaça a la ciutat alacantina de Sant Joan per jugar a partir de les 12: 30 h contra CH UCAM SANT JOAN.