Aina Fornés va ser setena amb la Selecció Valenciana en el Nacional absolut

30 de juliol de 2015 - 00: 00

La deniera, Aina Fornés va participar activament com una més de l'equip de relleus del 4X400 de la Selecció Valenciana Absoluta en els campionats d'Espanya pel seleccions que van tindre lloc a la pista d'atletisme de la localitat de Gijón d'Avilés.

Aina Fornes amb les seues companyes valencianes del relleu 4X400

El conjunt valencià en la prova de relleus va acabar al lloc tretzè amb una marca de 4: 03.16, aconseguint uns punts que li van servir per concloure aquesta competició ocupant la setena plaça amb 413 punts. Els primers llocs van ser per a les seleccions de Catalunya, Madrid i Castella-Lleó.

D'altra banda, l'atleta Miguel Ángel Pizarro, del Club Atletisme Baleària Dianium va participar en un control de temps organitzat per la Federació Valenciana, a les pistes del llit del Túria. Pizarro va disputar la prova dels 400 metres llisos, on va aconseguir una marca de 51.22 segons.