Aina Fornes campiona autonòmica absoluta a 100 metres tanques

15 de juliol de 2015 - 12: 42

Gran actuació dels atletes del Club Atletisme Baleària Dianium en el Campionat Absolut a l'aire lliure disputant a Castelló on va tornar a brillar amb llum pròpia, Aina Fornés.

Dani Cano amb Aina Fornés i Miguel A. Pizarro

La deniera es va proclamar campiona autonòmica en la prova dels 100 metres tanques amb una marca de 15,12. Aina Fornés va acabar la carrera en segona posició, per darrere de Sanae Zouine, atleta que no entrava en concurs.

Aquesta mateixa atleta a la prova del 400 tanques va obtindre el subcampionat, en una cursa en què va estar lluitant pel triomf, però una ensopegada en l'última tanca, la va deixar sense opcions. En la línia de meta va entrar en el tercer lloc amb una marca de 1: 03.42, per davant d'ella en la segona plaça va entrar, Anna Verdú que va ser la campiona autonòmica, ja que la vencedora de la cursa, Elía Vallès pertany a la federació catalana.

Dani Cano, va ser un altre dels destacats del club denier ja que acabo com a subcampió en la prova dels 800 metres. Cano va ser segon després del veterà, Juanra Pous, el temps del denier va ser de 1: 54.98.

El seu company de club, Miguel Ángel Pizarro va participar en la prova dels 400 metres llisos i va acabar ocupant la setena plaça amb una marca de 52.48.

El Club Atletisme Baleària Dianium va ser vuitè en la classificació per clubs empatat amb el Joventut Atlètica Elx, gràcies a les medalla d'Aina (una d'or i una altra de plata) i de Dani Cano (una de plata).