Aida Pérez, de el club Dénia Corre, la primera competidora en creuar la línia de meta en la Canillo Trail Races d'Andorra

01 de setembre de 2021 - 11: 02

Els últims caps de setmana han estat notables per a diversos atletes de Club Dénia Corre. la corredora Aida Pérez va aconseguir ser la primera dona en creuar la línia de meta en la Canillo Trail Races dissabte passat 28 d'agost, a la localitat de Canillo, Andorra. D'aquesta manera, va aconseguir el vuitè lloc en la categoria general.

D'altra banda, Carlos Sánchez, Marc Bañuls, Martí Sifre i Carla Serra van participar a la Milla de Moraira, el mateix dissabte 28. A més, Dénia Corre també va córrer en la categoria de relleus de la mateixa carrera amb un equip de quatre participants i amb un temps de 0:04:51.

Finalment, el dissabte 21 d'agost, a la localitat de Finestrat, van córrer els 13 quilòmetres de l'trail nocturn Marc Romeu, Marcelo Burzio i Ibon Artabe. De la mateixa manera que a la Amfibis Trail a Anna (València) va participar Martí Sifre en el recorregut de nou quilòmetres amb parts en aigua.